TAO Avondtrainingen

Dinsdagavond en Woensdagavond
TAO, Chi Kung en Core-alchemy lessen in Bree

Woensdag avond: Tao en Chi Kung lessen: Universal Healing Tao is een praktisch systeem van energetische zelfontwikkeling. Je sluit vriendschap met alle aspecten van jezelf: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Door een reeks oude Chinese fysieke, meditatieve en de interne energie-oefeningen leer je energie cultiveren, spanningen los te laten en je gezondheid te bevorderen.

Je leert:
  • vriendschap te sluiten met alle aspecten van jezelf
  • in het Chi-veld navigeren in je lichaam en daar buiten
  • je Tai Chi of meditatie te verdiepen
  • Meridiaan Chi Kung
Dinsdagavond: Core-alchemy. Core-alchemy is een combinatie van Chi-Kung, Taoïstische interne alchemie, Corepower oefeningen en zelf-hynose. Het doel van Core-alchemie is het ontwikkelen van je diepste potentieel. Alles wat niet bij je past word door de krachtige oefeningen verwijdert: je voelt je vrijer en véél meer gecentreerd. 
Vanuit die diepe kern ga je je leven vorm geven zoals bij jou past. 

Let op: Core-alchemy is een zeer krachtige methodiek. Begin enkel met deze lessen als je écht je diepere kern wil ont-dekken en ont-wikkelen. Als je hieraan wil deelnemen is ervaring in lichaamswerk, meditatie of een andere vorm van zelfontwikkeling aan te raden. Indien je twijfelt neem dan eerst contact op: baud@corepower.be

Core-alchemy Programma september tot en met januari: Zelf-bevrijding
Met behulp van Primordial Chi Kung, en de andere Core-alchemie technieken bevrijden we ons van diep gewortelde en hardnekkige patronen. De ware aard krijgt ruimte om te ontkiemen. 

Core-alchemy Programma februari tot juni: Zelf-ontwikkeling 
Met behulp van Compassie/Sterren Chi Kung, en de andere core-alchemy technieken ondersteunen we de ontwikkeling van diepe oerkwaliteiten. Leer leven en manifesteren vanuit een open hart. Dit is de meest fijngevoelige van deze oefeningen. Je verbindt je met de poolster en de grote beer. Je open je hart voor inspiratie vanuit en co-creatie met het grote geheel. 

Praktisch

Elke dinsdagavond (Core-alchemy) of woensdagavond (Tao lessen), behalve tijdens schoolvakanties.
Lesuren: van 20 tot 22 uur. 
Plaats: Ontmoetingscentrum Bree. 
Tarief: 165 € voor 20 lessen. 
Lesgever: Baud Vandenbemden
Nieuwe leerlingen zijn welkom in september of februari.

Heb je vragen? Bel me gerust op: +32 (0)486 245243

Gratis proefles: eerste dinsdag of woensdag van september.

Aanmelden voor proefles/nieuwe instroom

Baud Vandenbemden is als Associate-Instructor erkend door het Universal Healing Tao Instituut en geeft al +20 jaar les in meditatie en Tai Chi.
Share by: